Személyi kölcsön: a szabad felhasználás miatt népszerűek!

hitel, személyi kölcsön

Hirtelen jött anyagi szükséghelyzetbe került, és szeretné minél kedvezőbb feltételekkel megoldani azt? A hitelintézetek rendkívül széles választékkal állnak rendelkezésre akkor, ha hitelekről van szó, ám közülük sok kifejezetten célhoz kötött. Ha a lakásfelújítás, a korszerűsítés, vagy az autóvásárlás mellett, helyett, olyan összeget is szeretne felvenni, amelynek felhasználásáról semmilyen igazolást nem kell bemutatni a bank felé, akkor érdemes a szabad felhasználásra szánt ajánlatok között válogatnia. A hitelmindenkinek.hu által megkérdezett szakemberek is azon a véleményen vannak, hogy a személyi kölcsön kifejezetten az általa nyújtott szabadság miatt népszerű, ráadásul a hitelintézetek egyre rugalmasabb feltételekkel igyekeznek az ügyfelek igényeit szolgálni.

Gyakran kedvezőbb, mint az áruhitelek

Mindannyian jól ismerjük azt a helyzetet, amikor karácsony előtt a minél pazarabb ajándékok beszerzése érdekében az áruhitelek elsőre kedvezőnek tűnő lehetőségét választjuk. Mint kiderült azonban, gyakran kifejezetten kedvezőbb feltételeket ígér a személyi kölcsön. A jövedelem, és a felvenni kívánt összeg függvényében tartható futamidők és részletek várják mindazokat, akik egyéni céljaik megvalósításához, vagy éppen fizetési nehézségeik áthidalásához keresik az ideális megoldást.

Nyaralásra is sokan választják

Bár a nyári hónapoknak lassan vége, de még mindig sokan érdeklődnek a külföldi utazások iránt. Legyen szó egy adriai körutazásról, vagy egzotikus hajóútról, a szükséges összeg előteremtéséhez mind többen veszik igénybe a személyi kölcsön kínálta lehetőségeket. A last minute ajánlatok gyakran kihagyhatatlannak bizonyulnak, s ha ideje engedi, ám pénztárcája nem feltétlenül, akkor érdemes körülnéznie a hitelintézetek személyi kölcsön ajánlatai között, melyeket akár utazásra is fordíthat.

Fedezet nélküli pénzhez jutás

A bankok ajánlatai között keresgélők szívesen részesítik előnyben az olyan kölcsön lehetőségeket, amelyek ingatlanfedezet felajánlása nélkül teszik lehetővé a pénzhez jutást. A fedezet nélküli személyi kölcsön esetében azonban minden esetben említést érdemel, hogy a rendszeresen érkező jövedelem nagyságának, valamint a már meglévő hitelek és törlesztések függvényében kerül megállapításra az igényelhető összeg. A személyi kölcsönök nagy előnye egyébként az is, hogy akár már néhány nap múltán felvehető az összeg, ráadásul sok esetben hitelbírálati díj, folyósítási jutalék és egyéb rejtett költségek nélkül megkapható az. Így egyetlen dologra kell csupán összpontosítani az ügyfélnek, mégpedig a havi törlesztő részlet befizetésére, melyért cserébe a gyors pénzhez jutás jár.

A gyorskölcsön ajánlatok a Hitelmindenkinek szakemberei szerint azért is megérik, mert árfolyam kockázattól mentesek, kiszámítható fizetési feltételekkel állnak rendelkezésre, és van, hogy jövedelemigazolás sem szükséges hozzájuk. Miként nevükből is adódik, esetükben a gyorsaság döntő szempont.

Ha gyors anyagi segítségre van szükség, és mihamarabb szeretnénk hozzájutni a szükséges összeghez, akkor a hosszas hitelbírálati idővel szemben érdemes a gyorskölcsönök világában keresgélni, melyek ráadásul nem célhoz kötöttek, felhasználásuk teljesen az ügyfélre van bízva, mindenféle tájékoztatási kötelezettség nélkül. Az egyes bankok ajánlatairól javasolt részletesen tájékozódni, ugyanis a feltételeket illetően némi eltérés tapasztalható közöttük. Sürgős esetre is megtalálhatóak azok az ajánlatok, melyek még alacsony jövedelem esetén is minden további nélkül igénybe vehetőek.