Otthonunk vis maior helyzetei

home

Minél idősebb egy lakás, annál többször jönnek elő kisebb-nagyobb meghibásodások, amelyek előrevetítik, hogy hamarosan ideje lesz egy felújításnak. Ha családi házban élünk, akkor ott a problémák még nagyobb számban jelentkezhetnek, hiszen a ház külső karbantartási munkálataiért (amely egy társasházi lakásnál a legtöbb esetben a lakásszövetkezet feladata) is saját magunk vagyunk felelősek. Egy családi ház pedig bőven rejt magában felújításra vagy karbantartásra szoruló elemeket. Kilyukad az ereszcsatorna, leesik egy darab vakolat, a régi nyílászárók cseréje aktuálissá válik, jó, ha előbb-utóbb a házat is leszigeteljük, hogy csak néhányat említsünk a kinti felújítási lehetőségek közül.

Persze egy lakásban is előfordulhatnak nehéz helyzetek: amikor eltörik egy cső, és elárasztjuk a szomszédot vízzel, akivel ráadásul még jóban sem vagyunk, egy dugulás, amit egyedül már nem tudunk elhárítani, és ne is beszéljünk a háztartási gépek meghibásodásáról! Mert a gépek bizonyos időszakonként úgyis tönkremennek, kezeljük őket bármennyire is szelíden.

Ezek az otthoni vis maior helyzetek azok, amikor elengedhetetlen, hogy jó szakembert hívjunk, aki mentesít minket a nagyobb kényelmetlenségektől, és gyorsan, szakszerűen elhárítja a problémát. Ha ajánlhatunk egy ilyen mestert, akkor a dugulás elhárításában a legprofibb szakemberek ezen a linken érhetők el!