Nyomtasson szórólapot digitális nyomdában!

digital printing

A digitális nyomdák népszerűsége bevezetésük óta töretlen, és úgy tűnik ez a népszerűség még sokáig fog tartani. A népszerűségük oka egyszerű: kis példányszámú nyomtatásnál is gazdaságos a működésük, és a berendezések a kisebb cégek számára is elérhetőek, megfizethetőek. Emellett kedveltségükhöz még az is hozzá tartozik, hogy rendkívül sokoldalúak, hiszen a szórólap nyomtatástól kezdve, a plakátnyomtatásig, az autófóliázástól a különféle öntapadó vinyl nyomtatásig bármire képesek technológiájuknak köszönhetően.

Emiatt élik ma virágkorukat és nagy valószínűséggel a jövőben sem fognak tudni a fejlesztők jobb technológiát kitalálni, nagy valószínűséggel csak a digitális nyomtatás fejlesztésére fog sor kerülni.

A nyomdaipari szolgáltatásokat nyújtó cégek igen sokan vannak ma a piacon, ugyanakkor a forgalom növekedése is évről-évre egyre stabilabb, vagyis a szektorban bőven vannak lehetőségek még a kisebb cégek számára is. Ahhoz viszont, hogy a piac nagyságából eredő előnyöket ki lehessen használni, egy tudatos, ügyfélközpontú, minden vevői igényre reagáló üzleti és marketingstratégiát kell felépíteni a hosszú távú életben maradás érdekében.