Kínában is díjat kapott Magyarország új imázsfilmje

A legjobb turisztikai imázsfilm díját nyerte el Sanghajban a Magyar Turizmus (MT) Zrt. “Think Hungary – More Than Expected” című imázsfilmje – tudatta az MT Zrt. hírlevelében pénteken az MTI-vel.

A turisztikai imázsfilm-versenyt a sanghaji turisztikai vásár és konferenciához (CITM) kapcsolódóan hirdették meg. Magyarország a kínai turisztikai hivatal (China National Tourism Administration) meghívására vesz részt a nemzetközi turisztikai vásáron november 14. és 16. között, Sanghajban.
A többször díjazott film legutóbb 2014. október 2-án nyert Ezüst Delfin-díjat turizmus kategóriában a Cannes Corporate Media & TV Awardson.
A Kostil Danila rendezte imázsfilm Magyarország kiemelt, a külföldiek számára legvonzóbb turisztikai termékeire – Budapest, Balaton, konferencia- és egészségturizmus – összpontosít. Az alkotók arra törekedtek, hogy a hagyományos gulyás-csárda-paprikás mellé más képeket is társítsanak hazánkhoz, szem előtt tartva a fiatalabb korosztály számára vonzó szórakozási és kikapcsolódási lehetőségeket is. Az imázsfilm a tavalyi World Tourism Market kiállításon debütált Londonban.

Forrás: mti.hu