Ha hegesztőgép, akkor BMAX

bmax hegesztéstechnika

A napjaink egyik legkeresettebb hegesztőgép gyártó- és forgalmazó hazai vállalkozásaként közismert Bmax Ipari Kereskedelmi és Szolgáltatóhoz hasonlóan – még közvetlenül a rendszerváltás utáni években is – a hegesztőgép gyártására alakult magyar cégek döntő többsége csupán transzformátorok előállításával foglalkozott.

A hegesztéstechnika rohamos ütemben történő fejlődése természetesen megkívánta az igazodást a modern kor kihívásaihoz. A BMAX által gyártott, forgalmazott és teljes körűen szervizelt hegesztőgépek- és termékek nemcsak szinte kivétel nélkül önálló fejlesztésű hegesztőberendezések. A hegesztőgépek és egyéb más hegesztéstechnikai eszközök széles skálájában – az otthoni barkács igényektől az ipari méretekhez igazított hegesztőgépeken keresztül – mindent megtalálunk, legyen szó az olyan speciális termékekről, mint például a sűrített levegős plazmavágó berendezés.

A Bmax egyebek mellett ráadásul régi – esetleg már nem is üzemkész – hegesztőgépeket nagyon kedvező feltételek mellett számít be új hegesztőgép megvásárlása esetén. A hazai cégtől beszerezhető BMAX CO hegesztőgépek egyébiránt nem kizárólag CO2, hanem Argon védőgázas hegesztésre is tökéletesen alkalmasak. A technológia alkalmazása során ugyanis nagyságrendekkel kevesebb hulladék termelődik, ami a – mondjuk így hagyományos – MMA hegesztésről korántsem mondható el.

A hazai hegesztőgép gyártás egyik vezetőjeként a BMAX a vevők és szakemberek véleményeinek folyamatos kontrollja alapján – a műszaki lehetőségek maximális figyelembevétele mellett – a hegesztéstechnikai konstrukciók folyamatosan fejlesztését és modernizációját is napirenden tartja.