Esküvői helyszínek Debrecenben és környékén

wedding dance

Ha esküvőt tervezünk jövő nyárra, akkor már most érdemes körbenézni a rendezvénytermek területén, hiszen legfontosabb, hogy legyen esküvői helyszínünk, a többit, például a meghívót, fotóst vagy az esküvői dj-ket később is ráérünk megszervezni.

A rendezvénytermek már jó előre lefoglalódnak, így könnyen járhatunk úgy, hogy az adott időpontra foglalt lesz a terem, ha sokáig gondolkozunk. Debrecenben és vonzáskörzetében is számos jó hely található, attól függően, hogy milyen lakodalmat képzeltünk el és hány főt tervezünk meghívni. Bemutatunk ezek közül néhányat.

Itt van például Debrecen központi részén a Belga étterem, mely a legtöbb féle belga sört vonultatja fel a kínálatában, és szinte egyedülálló módon kínál szürkemarhából készült ételeket. Egyre népszerűbb a helyszínek között a Nyíradonyhoz tartozó Tamásipusztán található Fekete Farm Rendezvényközpont, ahol maga a házasságkötés is megoldható méltó körülmények között. Tágas, légkondicionált helyiségeivel méltó helyszíne lehet bármely esküvőnek.

A Grand Hotel Aranybika talán a leghíresebb rendezvényhelyszíne Debrecennek. A város főterén található impozáns és patinás épület a legexkluzívabb rendezvényeknek is remek helyszínt biztosít.