Átadták az új Debreceni Stadiont, óriási eredményjelzőkkel!

stadion óriási eredményjelzőkkel

Május elején átadták az új debreceni futball arénát a debreceni nagyközönségnek. Aligha kell ecsetelni, milyen régóta várta a nagyérdemű a stadion megújulását. A modern stadion óriási ledfalakkal, csodás környezetben várja a futball szerelmeseit.

A Loki már igencsak megérdemelte az új futballarénát, a csapat lassan egy évtizede a hazai labdarúgás legeredményesebb csapata, akinek a nemzetközi kupák idejére más városokba volt kénytelen ingázni, mivel a régi Nagyerdei Stadion nem felet meg a UEFA követelményeinek.

Az új debreceni stadion mintegy 12,5 milliárd forintba került, és összesen 20340 férőhelyes. Két óriási LED technológiával ellátott kijelzővel van felszerelve. A létesítményben összesen négy játékos öltöző és három bírói öltöző lett kialakítva. A lelátó aszimmetrikus és egykaréjos, amely így lehetővé teszi a maximális nézőszámot, és egyben a szurkolók összetartozását is fokozza.

Az arénát a legmodernebb high-tech berendezésekkel látták el, az óriási eredményjelzők mellett kiegészítő létesítmények, így fitnesz termek, gördeszka pálya szolgálja ki a városlakókat és szurkolókat.