A medencés szállodákról

swimming pool

A legtöbb szálloda, különösen a wellness szállodák rendelkeznek úszómedencével is, amely lehet kültéri és beltéri medence. A kültéri medencék hátránya, hogy csak nyáron használhatók, míg a beltéri úszómedencéket egész évben lehet használni. Ahol medence van, ott a legtöbb helyen különböző extrákkal egészítik ki azok szolgáltatásait, így van nyak- és hátmasszázs, jakuzzi, gejzírek, sodrófolyosók, a nagyobb helyeken csúszdák vagy kalandparkok is a pihenő vendégek rendelkezésére állnak.

Körbenéztünk, Debrecenben mely hotelek, milyen medencés szolgáltatásokat nyújtanak:

A Hotel Lycium Debrecen központjában helyezkedik el, mely a hagyományos szolgáltatások mellett, konferenciáknak és nagyobb rendezvényeknek is méltó helye lehet. A wellness részleget a szálloda felső szintjén alakították ki, ahol 400 m2-en kapott helyet úszómedence, jakuzzik, szaunák, merülőmedence.

Az ötcsillagos Hotel Divinus szintén magas színvonalú szolgáltatásaival várja a hozzá érkező és kikapcsolódni, feltöltődni vágyó vendégeket. 1000 négyzetméteres wellness központtal rendelkezik, amely magában foglal több medencét (van egy 25 méteres úszómedencéje is), merülőmedencét, jakuzzit és gyermekmedencét is. Ezek további wellness szolgáltatásokkal bővülnek ki.